maaliskuu 2019

Albumin julkaisua ja promoamista takavuosilta

Vuonna 2011 työstettiin Sumusateelle täyspitkää albumia ja siitä muodostui bändin jäsenten ja tuottaja Jonas Olssonin toimesta sen verran hyvä että päätin laittaa omalta osaltani kunnon kekkerit pystyyn ja valjastaa julkaisun ympärille visuaalista ilmettä joka huomataan.

Päädyin koko keltaiseen ulkoasuun ihan vain sen takia että ärsyttäisi silmää ja tulisi huomatuksi. Toki kaikki perus mainosmatskut, julisteet, rollupit, kotisivut, kuvat, logot, paidat yms sekä tietenkin perinteinen cd-levy kansineen.

We See Red on Zeecoa parhaimmillaan

Bändi oli työstänyt muutaman vuoden kappaletta "We See Red" ja sen lopullinen muoto paljastettiin 8.3.2019. Tuotos tehtiin salibandyn kolminkertaisen suomenmestarijoukkue SPV:n käyttöön. Bändin jäsenistä kolme: Kimmo, Mika ja Sampsa ovat pelanneet joukkueessa takavuosina ja olleet vaikuttamassa joukkueessa monella tavalla. SPV täytti vuonna 2019 25-vuotta ja oli sopiva mahdollisuus olla juhlistamassa tätä virittämällä joukkueen tekemistä ja asennetta mukaileva kappale suoratoistopalveluihin.

Zeeco julkaisi ”We See Red” -tunnuskappaleen SPV:lle.

Pohjanmaalta kotoisin oleva rock-yhtye Zeeco on tehnyt ”We See Red” -tunnuskappaleen salibandyn kolminkertaiselle suomenmestarille SPV:lle. Kappaleen virallinen julkaisu tapahtuu SPV:n ensimmäisessä playoffs -kotiottelussa perjantaina 8.3. klo 18.30 Seinäjoen urheiluhallissa, jossa isännät kohtaa EräViikingit Helsingistä.