Armovaurio

Armovaurio

 

Armovaurio on suomalaista elektro-pop/rock -musiikkia soittava kolmen hengen kokoonpano. Bändi kokoontui ensimmäisen kerran 2010 kesällä, jonka jälkeen 2011 kokoonpano karsiutui luontevasti kolmeen jäseneen ja tyylikin alkoi hahmottua.

Armovaurion muodostaa laulaja sekä vastaava tuottaja Mika Tevaskangas, rumpali Jonne Mäkipelto sekä kitaristi Kalle Mäkipelto.

Bändi tulkitsee peittelemättä karuja tunnelmia, joita on usein vaikea kuulijan itse pukea sanoiksi. "Laulut syntyvät omakohtaisista ja muiden kokemuksista. Jos joku kokee ne omaksi ja tuntee että elää samoja vaiheita, olemme varmaankin iholla ja voimme ehkä jakaa kappaleen verran myötätukea ahtaissa paikoissa."

Uusin single "Ansa" julkaistiin 29.5.2013. Tuore single katsoo elämää epäonnistuneen silmin. Miltä tuntuu kun takki on tyhjä, omat säädöt ovat vieneet syöksykierteeseen ja tunnemaailma on valmis vetämään narusta.

Jaettu -debyyttisingle julkaistiin YouTubessa ja Spotifyssa 5.11.2012 ja radioille 15.1.2013. Singlen musiikkivideolla esiintyy Emma-Sofia Hautala. Videon on käsikirjoittanut Anders Eklund, Emma-Sofia Hautala ja Mika Tervaskangas. Ohjauksesta vastaa Anders Eklund. Tuotanto: Anders Eklund/Antonomia ja Mika Tervaskangas/Therwiz Design.Jaettu -single (julkaistu 5.11.2012)
1. Jaettu ISRC FI-TWD-1200001
Sanat ja sävel: Mika Tervaskangas
Tuottaja: Jonas Olsson

Ansa -single (julkaistu 29.5.2013)
1. Ansa ISRC FI-TWD-1300001
Sanat ja sävel: Mika Tervaskangas
Tuottaja: Jonas Olsson

Armovaurio
Laulu - Mika Tervaskangas
Kitarat - Kalle Mäkipelto
Rummut - Jonne Mäkipelto

Tuottaja - Jonas Olsson
Vastaava tuottaja / A&R - Mika Tervaskangas